2. version Mobil blande unit

Vi startede i 2010 med design og software udvikling af 2. version af SMBU (Small Mobile Blending Unit) til Pump Truck Industrial LLC. & Laticrete SuperCap.

2v.SMBU er baseret på batch systemet, som betyder at blandingen af de 2 materialer (”Laticrete SuperCap (konsentreret produkt)”, & sand) bliver vejet seperat, og herefter blandet sammen i for-blanderen, for at sikre korrekt blandeforhold.

Da 1v.SMBU ikke altid, var helt enkel at betjene, og krævet en del erfaring og kendskab for betjening, var ideen også at 2v.SMBU, skulle være simpel og enkel at betjene, og derfor skulle vores 10 års erfaring med 1.generation (1v.MBU) indgå i udviklingen af den nye software, for netop at sikre dette.

Her ses 1v.SMBU.:

Og her 2v.SMBU.:

Her under ses billede fra vores første test med 2v.SMBU. i Sverige:​

Billeder​​

World of Concrete

I januar 2012 blev 2v.SMBU unit nr. 2 vist på den årlige udstillingen i Las Vegas ”World of Concrete” på Laticrete SuperCape udstillings plads, hvor denne vandt 1 præmien for det bedste nyudviklet produkt, som blev vist på udstillingen det år.​

Herunder billeder fra messen:

Her er link hvor en video kan ses: http://www.laticretesupercap.com/ og et andet link fra firma i Austin Texas, Intertech Flooring http://www.intertechflooring.com/index.shtml

Da udvikling tager tid, og en masse test, skal det siges at ikke alle disse nye ideer var klar, og installeret på de første 2 unit, men fra nr. 3 var alle de nye ideer installeret ved leveringen.

Herunder ses et billede af 2v.SMBU nr. 3 som blev leveret til entreprenør Allegheny Contract i Boston.​

Seneste nyt fra TradeShow Big5 i Dubai 2015

Se video fra show herunder:​

Seneste nyt fra Boston 2015​

Se video herunder:

​JPL Proces Optimering ApS

CVR: 21253030  |  Hvilebækvænge 23, 3520 Farum

Tlf.: 44 95 59 14  |  E-mail: Jpl.opt@gmail.com